Man kanske skulle blogga lite.

Men om vad, det är frågan.

På jobbet händer inte speciellt mycket, vi har inte fått ett endaste samtal så man får öva sina kunskaper i HTG-verksamhet. Något jag blev rätt bra på i lumpen.

Annars har jag dom senaste veckorna varit lite på en shoppingraseri. Jag har köpt cykel, nya kläder, cykelkläder, spel (Watch Dogs), SSD till MacBook Pro:n, batteri till den samma, andra cykelrelaterade produkter (bl.a. nya pedaler).

Tog ett privatlån på Coop och har betalat av en hel del av dyrare skulder, mycket bättre ränta på Coop. Annars så ser ekonomin riktigt bra ut, har till och med en hel del slantar på sparkontot, och snart kommer ju skatteåterbäringen på nästan 10 lax.

I och med att det är stiltje på jobbet har jag fått chansen att se ikapp en hel del TV-serier och har nu sett klart alla avsnitt av Elementary, jävligt bra serie och Jag gillar verkligen Johnny Lee Miller och Lucy Liu i huvudrollerna. Lucy är verkligen en vacker kvinna.

Ser faktiskt om serien från första avsnittet.

Men nu är jag för less för att skriva mer.

Visa kommentarer