Luleås nya hemsida

Ja, för det första är jag ju intresserad av design/hemsidor och sedan är ju Luleå Hockey laget i mitt hjärta. Det var därför trevligt att höra att Luleå skulle lansera en ny hemsida inför denna säsongen, kunde ju inte blir sämre i alla fall trodde jag. Men nog fan lyckades man med att göra en sämre sida än den tidigare.

Som vanligt nu för tiden har man en flash-puff som växlar mellan aktuella nyheter men dom har inte fattat att man bör kunna hoppa mellan dom nyheter man puffar för, det finns siffror som indikerar att det finns olika nyheter, men dom går inte att navigera med.

Sedan har man även valt ett rent ut sagt gräsligt typsnitt till brödtexten och dessutom inte använder man något radavstånd heller, det blir ihopklumpat å det grövsta.

Dessutom så har man inte längre något nyhetsarkiv och navigeringen är rent ut sagt värdelös. Jag som supporter på annat ort använder ju hemsida som en källa till information men nu har man gjort det ännu sämre.

Man kunde ju skicka sina synpunkter om den nya sidan vilket jag gjorde för över en vecka sedan men har inte hört ett knyst.

Bäst, snyggast och smartaste hemsidan i Elitserien hockeysverige har helt klart Djurgården.

Jag är avis! Big time!

Visa kommentarer