Lite här, lite där

Helvetesveckan är över, men vill det sig illa återkommer den om några månader. Just nu ägnar jag mig åt lite R&R (engelsk militärt slang för Rest and Recuperation, alltså vila och återhämtning) och gör i stort sätt bara det jag vill. Ska väl kanske gör lite nyttigt också som att betala räkningar och städa lite.

Annars ska jag försöka komma igång med planeringen inför vårens stora grej. Jag vet nu vad jag vill och hoppas att det leder till ett arbete. Men det kommer faktiskt betyda att jag då flyttar från orten. Jag har trivts bra här men vägde in andra saker som inte funkat bra här som jag också tycker är viktiga för mig.

Plötsligt så dök hon upp i drömmen. Det är väl en av kanske tre tjejer jag är bekant med och som jag faktiskt skulle vilja ha ett förhållande med. Jag har ingen aning varför jag drömmer om henne nu. I det verkliga livet har jag faktiskt inte träffat henne på evigheter och kan inte minns när jag senast fick njuta av hennes sällskap. Hon har allt jag söker i en tjej. Hon var också en av få som faktiskt visade något intresse i hur jag mådde under dom svåra åren och behandlade mig som en människa.

Men, jag återkommer ändå till känslan att jag nog vill vara själv. Önskan att ha egna barn har faktiskt försvagats till ett svagt minne och när jag tänker på det ser jag bara det jobbiga framför mig. Jag börjar även minns att jag själv var rätt envis som liten. Jag är väl även rätt kräsen när det kommer till jag vill att en tjej ska vara och se ut.

Jag tycker definitivt att utseendet spelar stor roll, men det ska givetvis vara en kombination. Hon ska vara stark som person, stå på egna ben och veta vad hon vill. Jag vill inte ha en tjej som är osäker och rädd för att ta tag i saker. Hon ska vara smart med ett logiskt tänkande. Jag vill inte ska behöva förklara en massa saker för henne. Sportintresserad. Jag är det, hon bör vara det, annars skulle relationen absolut inte fungera. Sedan måste hon även ha humor. Hon ska helst vara brunett eller kanske svart hår. Helst en kurvig kropp med en härlig rumpa, brösten inte lika viktig men får inte vara plattbröstad om hon har en rumpa som Jennifer Lopez.

Se, denna tjej blir inte lätt att hitta. För att inte säga omöjligt, jag måste ju även vara en kille hon vill ha. Sedan, vart ska jag träffa henne? Jag går ju aldrig ut och om jag flyttar finns det knappast någon där som uppfyller mina krav. På nätet då? Nä, det vill jag inte. Så, jag ger nog upp på en gång!

Eller vad tycker du? Ska jag försöka hitta min drömflicka?

Visa kommentarer