Långa dagar

Har varit några långa dagar nu i början av veckan då jag när jag inte hade någon skola på eftermiddagen passade jag på att ta några pass på jobbet. Lär kunna behövas lite pengar då jag ju ska göra exjobbet i ????????? och lär behöva hyra en bil för att få med mig typ dator och cykel ner.

När det gäller skolan så har fick jag tillbaka tentan i WAN Access igår och fick G på den. Hade hoppats på en 4:a i alla fall men var 5 poäng ifrån. Personligen tycker jag han var lite tuff på betygsgränserna och även i bedömningen av frågorna men jag orkar inte bråka om det.

Här hemma har jag inte gjort så mycket speciellt. Igår passade jag dock att installera Boot Camp på MacBooken igen och lade in Win XP Pro på den. XP är faktiskt ett rätt skönt OS. Lite strul blev det dock. För det första så klarar inte SP2 WPA2 kryptering på WLAN innan en uppdatering, men hur ska jag uppdatera utan internet? Tja, jag tog helt enkelt bort skyddet för en stund. Sedan var man tvungen att uppgradera Boot Camp till 2.1 innan man kunde installera SP3, men för att kunna installera 2.1 var det in i registret och bråka, var tvungen att ställa om språket till engelska.

Annars? Tja, jag fick idag Veronica Mars Säsong 3 på DVD! Wohoo! Tror faktiskt inte det finns ett enda dåligt avsnitt i denna serie. Tyvärr var den för smart för den amerikanska marknaden. Samma öde gick ju Studio 60 on the Sunset Strip. Slutet på andra avsnittet av S6otSS var faktiskt något av det bästa jag sett på tv, dock kräver det kanske att man kan sin Gilbert and Sullivan och I Am the Very Model of a Modern Major General från Pirates of Penzance.

Idag fick jag även hem F.E.A.R. 2 limited utgåvan med första spelet. Har faktiskt inte spelat det, lirade några banor nu ikväll och det är lite småläskigt. Installerade även tvåan, skönt att dom kopplat ihop det med Steam så om man tappar bort spelet finns det alltid på Steam att ladda ner, och det var riktigt snyggt.

Nä, får se om jag blir lite bättre på att blogga, har lite jag vill ha sagt men orkar inte just nu.

Visa kommentarer