Köpfrossa

Först kanske några besökare undrar varför inga bilder syntes på sidan under ett tag och det var mitt eget fel. Jag hade aktiverat ett så kallat HotLink-skydd så bilder inte kan länkas till från andra sidor. Men man måste även ställa in så att mina egna sidor får tillgång till bilderna, detta hade jag missat och därför spärrades även bilder på mina egna sidor.

Men nu till det jag tänkte skriva om egentligen. Min köpfross för drygt en vecka sedan. Fick min första lön från Qwork och hade tänkt köpa mig ett par nya jeans länge. Det blev ett par Acne Jeans av modellen Mic Worn Blue, skitsnygga tycker jag. Dessutom grymt sköna, och Svenska.

Sedan blev det faktiskt även en skinnjacka, precis en sådan jag önskat mig. Det blev ett impulsköp men jag är sjukt nöjd. Den är faktiskt också svensk, från Rock’n Blue och modellen heter Venturer SP (eller liknande) hittade dock ingen bild på den. Modellen påminner om en MC-jacka i svart.

Sedan shoppade jag även schampo (L’Oreal Expert Pure Resource), deo (David Beckham Instinct) och Goldwell Superego Molding Gum till mitt bångstyriga hår.

Inte dom billigaste produkterna på marknaden, eller kanske deo:t inte var så dyrt om man jämför, men schampot är inte billigt eller hårvaxet (kommer inte på någon annan översättning till molding gum), men jag är väldigt nöjd med dess produkter, även om schampot är nytt för mig, det ersätter det L’Oreal schampo jag använt tidigare så det lär nog inte vara så stor skillnad.

Det är ju faktiskt en gåta, jag har fett hår (eller fet hårbotten) och det har alltid varit problem för mig att hitta ett bra schampo för det. Oftast efter man hittat ett som man tycker fungerar bra så försvinner det från marknaden efter ett par år. Det är faktiskt riktigt irriterande.

Kan väl berätta att jag nu börjat läsa dom två sista kurserna för läsåret. Routing och Switching samt Operativsystem ska vi läsa nu. Ska nog bli rätt kul. Har även kommit halvvägs när det gäller att klara av CCNA diplomet. Sedan ska man även ta ett certifikat som visar vad man bör kunna och säkert en fördel att ha när man ska börja söka jobb om ungefär ett år.

Visa kommentarer