Kanske dags att skriva något...

Vet inte vilken nystart i ordningen detta blir men jag hoppas att detta blir den blogg jag verkligen kommer att uppdatera med jämna mellanrum.

Denna bloggen är också den sammanslagning av dom två tidigare jag drev. Jag hade dels en blogg jag startade redan 2006 som var anonym. Samt en offentlig hemsida/blogg där jag hade CV och skrev om min cykel till exempel.

Nu har jag sammanfogat dessa två i denna anonyma blogg och försökt att censurerat så mycket som möjligt av innehållet som gör att folk kan lista ut vem jag är.

Sedan är egonprint mitt spelnamn när jag spelar på nätet, inte för att jag gör det så mycket nu för tiden men lite multispelande blir det. Det kommer väl heller inte göra så mycket om någon listar ut vem jag är


Sitter just nu i matsalen (?) hos föräldrarna och skriver detta. Har firat jul med en av mina syskon och hens familj tillsammans med våra föräldrar. Mitt andra syskon är med sin respektive på annan ort.

Blev en förvånansvärt bra julafton för undertecknad då jag fick både bäddmadrass, skridskor och Luleå Hockey-saker (t-shirt och mugg). Har försökt hitta spolade isytor i hemstaden* men appen som kommunen tillhandahåller är lite sådär.

Men Luleå Hockey alltså. Jo, det är det viktigaste laget i mitt hjärta. I NHL håller jag på Philadelphia Flyers, i Premier League på Tottenham Hotspurs (ärvt av pappa) och sedan håller jag på New England Patriots så man får vinna nån gång.

I övrigt är jag väldigt sportintresserad även om intresset har minskat mycket dom senaste åren så hänger jag mycket på sportnyhetssidor. På sommaren är det främst cykel som gäller och jag cyklar MTB (mountainbike) själv och på vintern är det hockey även om en hel del skidor (längd, tvären och gevär på ryggen) också lockar mitt intresse.

Andra intressen jag har är IT/datorer samt tv-serier och film. Jag är utbildad inom IT men jobbar just nu faktiskt som cykelreparatör/verkstad på en sportbutik i staden jag bor. Tanken är väl dock att jag även ska jobba med den webbshop jag arbetat med under hösten men vi har inte lanserat den ännu.


WordPress alltså. Jo, dom första inläggen som finns i denna bloggs arkiv skrev på WordPress.com för alltså typ 12 år sedan. Då hade jag redan i några år lekt med systemet på webbhotell och 2005 byggde jag hemsidan till MTB-SM i just WordPres.

Nyligen släpptes så 5.0 Bebo (efter kubanska jazzmusikern Bebo Valdés). I samband med det så släpptes även den nya redigeraren Gutenberg som varit under utveckling under en tid och som skapat en hel del delade mening hos dom riktigt WP-proffsen.

Personligen tycker jag att det nya systemet med block är rätt trevligt och skrivupplevelsen känns bättre än tidigare när man inte använde HTML-redigeraren.

Sedan har jag faktiskt denna upplaga av bloggen på ett gratis webbhotell med riktigt bra funktioner. Dels så har dom SSD-lagring, SSL-cert och cPanel. Visserligen så är lagringen bara 128 MB men för en textbaserad blogg borde det räcka.

Funderar dock visserligen på att kosta på mig det billigaste paketet för lite mer lagring, men då blir det typ 250 kr/år. Har tidigare lekt med både DigitalOcean och billigare webbhotell som ManuFrog men ber er nu ta en titt på WordPlus.host, min hemsida ligger på servrar i Frankrike.

Men det får vara allt för nu, blir kanske ett inlägg sedan ikväll för att skriva om dagens match i SHL mellan Frölunda och Luleå.

Visa kommentarer