Kändishoran

Fan vad jag blir less på dessa jävla kändishoror. Nu senast i raden är det en tjej i Södertälje som heter Linnea Wiklund (Facebook) som vek ut sig på nyhetssajten, ursäkta slasksajten, Nyheter 24. Jag såg den dock först på Aftonbladet, men upptäckte även att DN.se har skrivit om ”nyheten”.

Någon, eller kanske flera, anställda på Elgiganten i Södertälje har alltså gjort ett eller flera misstag där dom gett henne en begagnad surfplatta av den modell hon köpte och att den råkade vara ”full med porr”, Linnea väljer då att vika ut sig i Nyheter 24 innan hon kontaktar Elgiganten och uppmärksamma dom på felet.

– Linnea, vad fan är det för jävla fel på dig?

Hur jävla kändiskåt är du egentligen? Att fela är mänskligt och Elgiganten hade säkert fixat problemet om du gått till Elgiganten direkt, men du kände dig tvungen att vika ut dig för lite uppmärksamhet i tidningen. Jag gillar också hur butikschefen tyckte det var tråkigt att du inte kontaktade om direkt (länk) och att han skulle hånat dig tror jag inte ett dyft på efter denna historia då din trovärdighet är lika med noll.

Sedan kan man ju undra varför porrmannen köpte en platta, använder den i tolv timmar, porrsurfar på den och sedan själv inte fabriksåterställer den innan äcklet lämnar tillbaka den. Vilket jälva pucko alltså.

Kom igen nu svenska folket, skärp er. Jag har råkat ut för långt värre saker än det som Linnea råkade ut för men inte fan går jag ut i media och grinar. Det är inte så jag blev uppfostrad.

Visa kommentarer