Jobbsökandet går vidare

Japp, gör inte annat än letar jobb känns det som och måste nu leta i hela landet och då och då dyker det upp något man faktiskt kan söka. Då jag bara har gymnasieutbildning så är det inte så många jobb det blir. Då man hittar något som låter intressant är det oftast ett kort jobb, eller man ska prata tyska eller något annat språk, eller man ska ha truckkort. Truckkort kanske man förresten ska skaffa sig, verkar kunna ta det i stan och var bara en vecka lång utbildning, men man kan ju inte starta en kurs bara för mig så det måste ju finnas flera som vill ta truckkort i så fall.

Hittade dock mitt drömjobb i Uppsala nyligen, men fått reda på att det är ca 90 stycken som sökt jobbet så det blir nog svårt. Skickade förresten ut en intresseanmälan till olika företag i cykelbranschen för några veckor sedan så man kan ju inte påstå att jag inte försöker hitta jobb.

Har ju även sökt en utbildning i Skellefteå. Datornätverk heter den och låter väldigt intressant, men blir nog svårt att komma in där då jag tyvärr har rätt dåliga gymnasiebetyg.

Annars idag så tipsade min mor om ett jobb på Loopia, låter intressant och jag har sökt så vi får se vad som händer där.

Funderar också på att använda min hemsida som ett skyltfönster. Kanske lägga upp min CV här och så. Vi får se.

Visa kommentarer