Jävla skitdag

Ja, då kom dagen jag bävat skulle komma. En dag jag inte alls orkade göra någonting. Kände det direkt när jag inte klev upp i morse. Jag försökte verkligen gå till jobbet men vissa dagar fungerar det verkligen inte. Nu måste jag jobba på att detta verkligen blir den enda dagen.

Så, vad har jag gjort idag? Efter att ha ätit frukost så somnade jag om och sov några timmar till. Sedan har jag mest suttit vid datorn eller framför TV:n. Importerade ju inläggen från min gamla anonyma blogg och läste igenom den lite. Saker som är skrivna i dom gamla inläggen är inte alltid begripliga. Men jag lade upp lite bilder som hänvisades i inläggen och som jag fortfarande tydligen hade kvar. Fixade även lite länkar som refererade till den gamla bloggens adress.

Jag gjorde även så att jag skapade ett nytt konto på WordPress.com och förde över ägarskapet av bloggen till det kontot. Vill ju vara så anonym som möjligt. Därför blev det även en ny e-post på Gmail.

TV-serien jag tittat på idag har varit dom avslutande avsnitten av säsong 6 av Psych. Rolig serie som kommer tillbaka med en sjunde säsong i februari nästa år.

Jag vet faktiskt inte varför det blir så. Men jag kan toktitta på en serie men så helst plötsligt så orkar jag inte se ett avsnitt till och det har flera månader ibland innan jag tittar på nästa. Sedan finns det serier som jag vill se men som jag inte sett på jätte länge, t.ex. House eller C.S.I.. Men nu ska jag se klart på Psych, sedan blir det Necessary Roughness (fan, jag kan fortfarande inte stava till den serien), men efter det vet jag inte. Kanske House då. Jag har även hela serien Battlestar Galactica på DVD men bara sett några avsnitt av första säsongen. Dåligt!

När jag satt och läste vissa inlägg inser jag att jag faktiskt inte ändrats så mycket som person de senaste 6 åren (som bloggen fyller i december), jag upptäckte saker skrivna för 4 år sedan som jag fortfarande tycker. Det var lite trevligt att inse att jag är den jag är och fortfarande är den personen trots dom vedermödor jag fått uppleva. Men en sak har jag faktiskt ändrat mig på. Jag finns faktiskt på Facebook, men jag har i alla fall bara familjen där (föräldrar, syskon, kusiner, etc.) och det hoppas jag kunna hålla fast vid.

Fick inte koden till Volvokortet idag, men väl ett nytt ICA kort. Var väl egentligen inga större fel på ICA-kortet, men kände ändå jag ville ha ett nytt. Man ska ju skriva sin signatur på kortet och jag använde då mitt nya sätt, har aldrig gillar hur min signatur sett ut, men har nu börjar skriva den versaler, och då blev den rätt okej. Men jag glömmer oftast bort att skriva på det nya sättet, men det är väl bara att öva.

Nä, denna skitdag får fortsätta vara det och jag åker och köper lite dricka och snacks.

Visa kommentarer