Jag hatar människor

Tja, kanske inte exakt alla människor som finns men många. Speciellt människor i större grupper. Det märkte man speciellt när man var ung och jag blev mobbad hur olika personer var i grupp och ensam. När man var ensam var det lätt att snacka om saker eller dom var lite osäkra. Dom vågade inte sticka ut och vara elak, men när väl gruppen kom så var det enkelt för då visste dom att nu kan dom mobba mig eftersom det var flera som gjorde det.

Och folk undrar varför jag inte litar på folk?

Jag hatar också människor som inte kan hålla det dom lovat. Det finns hur många olika situationer som helst där man lovar att jag ska fixa ditt och datt men till syvene och sist är det alltid jag själv som får se till att något händer. Det var mer regel än undantag att det hände på mitt gamla jobb och jag blev så jävla less. Nu har jag också problem med musen till datorn. Jag har gått till stället där jag köpt den och det är över 2,5 veckor sedan jag lämnade in den, trots att jag varit där flera gånger och dom lovar vi ringer när vi har något besked. Men tror ni jag har fått något samtal? NEJ!

Och folk undrar varför jag inte litar på folk?

Jag hatar också människor som inte kan använda sitt huvud för att tänka när dom kör bil. Fan vad less jag är på bilister. Jag var på stan idag och i centrum så finns det en Gårdsgata och på en sådan gäller följande regler:

5.6 Gårdsgata
Väg eller en vägsträcka som enligt en lokal trafikföreskrift ska vara gårdsgata och som är utmärkt med vägmärket för gårdsgata. Fordon får inte föras med högre hastighet än gångfart. Fordon får inte parkeras på någon annan plats än särskilt anordnade parkeringsplatser. Fordonsförare har väjningsplikt mot gående. Sektionens detaljutseende kan varieras med hänsyn till de lokala behoven.

Men denna satans jälva bilist kör i minst 50 km/h stannar inte för mig som gående och ger mig fingret för att jag blev upprörd? Varför i helvete ska jag utstå sånt för att puckot bakom ratten inte kan lära sig vanliga trafikregler. Nästa gång kör han väl över den gamla tanten som gick bakom mig.

Jag verkligen hatar folk!

Visa kommentarer