Jag fryser

Jävla kall lägenhet jag har, just nu när jag sitter och skriver detta är det 19,2 grader i köket, ute är det -2,5. Vet inte hur många gånger jag har felanmält att det är sjukt kallt i min lägenhet. Sedan hjälper det inte att jag också blivit lite förkyld igen, men känner mig mycket bättre idag.

Hade gärna varit ute och tagit en lång promenad i finvädret, är trots allt den höga temperaturen soligt. Men jag tar det nog lugnt med det, men en liten en kanske det blir. Har ju börjat hitta ett trevligt varv på runt timmen.

Annars har det ju varit sjukt kallt dom senaste dagarna och hade nog ändå inte kommit ut, känns inte så kul när det är -20 grader. Men hade jag varit frisk hade jag kunnat köra lite på trainern.

Men har har under veckan beställt lite bättre kläder att ha på mig när jag motionerar ute på vintern. Dels blev det en Craft PXC Storm Jacka, jag har saknat en lätt fodrad och funktionell jacka som sitter lite tajtare. Jag har länge haft en Peak jacka jag använt, men den är helt ofodrat och när det blivit lite kallare har den inte riktigt räckt och jag har inte haft jättebra kläder under att ta på mig.

Det hela började dock med att jag var ute efter en ny lager två tröja, jag har länge haft en tunn fleecetröja men det känns inte riktigt som den kan transportera bort fukten från lager ett och isolera på ett bra sätt, men den är ju trots allt rätt gammal och det känns som den tappat i sin funktion. Därför blev det en Craft Shift Free tröja.

Sedan blev det faktiskt även ett par nya vantar, även dom från Craft och en Craft PXC Storm Vest, båda dom fanns på rea på 50% och i min storlek på Ellos av alla ställen så där fyndade jag lite. Sist men inte minst blev det ett par Craft AXC Touring byxor. Så, nu ska jag ha bra kläder för flera år framöver.

Annat som har hänt är att jag ska på två anställningsintervjuer på måndag i Umeå. Det känns spännande och blir det bra och långvarigt blir jag nog Umeå-bo under året, känns också bra att flytta till samma stad som mina systrar bor i.

Annas sitter jag och suktar efter en ny framgaffel till min MTB. Fast lösningen kanske blir en helt ny cykel, Canyon har en riktigt läcker 29-tummare till ett sjukt bra pris med den gaffeln jag vill ha. Skulle passa perfekt till CykelVasan.

Nä, nu ska jag koka lite gröt och sedan bygga en ljudbok.

Visa kommentarer