Jag borde skriva något

Sitter och hostar framför TV:n där jag ser en rätt kul match mellan mitt Luleå borta mot Timrå, det står 0-0 efter två perioder.

Ja, jag är sjuk igen och gick hem från jobbet igår på förmiddagen. Blev nog smittad i helgen när jag var och hälsade på hos släkt. Inte bra detta. Speciellt inte som det känns att jag kommer in mer och mer i jobbet, men det är fortfarande lite för mig att göra.

För övrigt har arbetsgivaren problem med ekonomin och införde inköpsstopp förra veckan och det tog ett tag innan man fick veta om man skulle få någon lön denna månad, men det löste sig. Samtidigt känns det ju inte speciellt tryggt.

Jo, under resan var jag och såg nya Bond-rullen Skyfall, riktigt riktigt bra film, men någon 5:a får den inte av mig, kräver lite mer för att sätta mitt högsta betyg.

Annars vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva. När jag är sjuk blir jag lättretlig och irriterad. har spelat lite MW3 och fan vad fuskarna har förstört det spelet. Att fuska i spel är lite som att dopa sig i idrott. Händer fortfarande att folk anklagar mig för fusk, men jag vet inte ens hur man gör.

Sedan, är det verkligen kul att vinna något när man vet att det inte är ens egna färdigheter som fäller avgörandet?

Visa kommentarer