Jag äger en iPad mini

Ja, nu sitter jag och skriver detta inlägg på en iPad mini. Den är sjukt liten och lätt och faktiskt en helt perfekt storlek.

Jag gick till stans lokala Apple återförsäljare vid halv 10 då dom öppnar tio, mest för att se hur lång kön var men när jag kom dit så var det tomt. När det kom lite folk visade det sig att dom köade till Systemet som ligger i samma galleria.

Hur som helst så blev det en svart iPad mini WiFi på 16 GB. Det blev dock inget Smart Cover för det hade jag inte råd med, för lite pengar på kreditkortet. Men verkar ha fått min iPad 2 såld så när jag får in dom pengarna så får jag köpa.

För övrigt var det bara halv arbetsdag idag p.g.a. att det är Allhelgona imorgon. Ryktas ju också om att det är något som kallas Halloween, det vägrar jag dock vara en del av.

Just nu när jag skriver detta sitter jag och tittar på Harry Potter och Den Flammande Bägaren, hon är rätt läcker den där Emma Watson. Personligen har jag inga problem med att en tjej varken är äldre eller yngre, är man på samma mentala nivå och båda är över 15 år är det väl inga problem.

Men jag kommer nog aldrig hitta någon tjej eller ha sex för den delen. Inte för att jag inte vill men jag ser inte hur jag ska träffa någon tjej när jag aldrig går på krogen eller har några vänner. Alltså, det finns inget naturligt ställe där jag träffar tjejer.

Jo förresten, jag låste faktiskt bilen. Sedan, vad konstigt det är att se Robert Pattinson i en Harry Potter-film.

Nä, nu får det vara nog för ikväll.

Visa kommentarer