iPhone 4 via Borderlinx, del 9

Dag 34 – FRAMME

Ja, då var den då äntligen här. Och ja! Det var väl värt väntan och att dessutom få en olåst med docka till ett lägre pris än i Sverige (inkl. frakten).

Jag måste som alla andra hylla skärmen! Den är inte av denna världen. Insåg just också att den skärmen ju har högre upplösning än den CTR-skärm jag hade för bara 5 år sedan. Sjukt alltså.

När det gäller Borderlinx så skötte dom väl sig okej ändå. Men dom behöver utveckla sina rutiner lite.

Men kontentan är också att det funkade som tänkt. Sedan blev det dessutom billigare än att köpa en i Sverige och jag har nu en olåst iPhone 4. Att det tog mer än en månad för mig berodde dels på att jag beställde en 32GB, jag beställde när den i stort sett var slut och så beställde jag även en Docka som gjorde att det tog längre tid.

Visa kommentarer