iPhone 4 via Borderlinx, del 8

Dag 31 – MOT SVERIGE

Idag, efter att ha legat hos Borderlinx i tre dagar fick dom äntligen tummen ur och har idag skickat den. Har tjatat lite på dom via chatten men där möts man bara av personer utan någon som helst information. Riktigt irriterande också när folk som fick sina telefoner skannade efter mig fick sin i handen igår! Vet inte vad jag gjort för att förtjäna denna behandling.

Men nu ska jag ha den senast på måndag. Fick dock ringa DHL och ändra leveransadressen då jag inte är där jag trodde jag först skulle vara.

Men detta var nog första och enda gången jag använder Borderlinx. Idén är riktigt bra, men dom måste vara bättre på att kunna hantera stora volymer. Lite finslipning också i hanteringen. T.ex. erbjuda förskottsbetalning till ett fast pris på populära produkter så dom direkt kan skicka paket vidare. T.ex. om det är en iPhone som ska till ett visst land borde det inte vara svårt att beräkna vad det ska kosta.

Visa kommentarer