Intressant vecka

Ja, annat kan man väl inte påstå. Det började redan i söndags då jag tog flyget till Arlanda för att sedan i måndags åka vidare till Karlskrona för att besöka ny kund, vi ska ta över support och behöver då göra en nulägesanalys så vi vet vad vi ska supporta och vilka förbättringar som kan göras.

Efter att vi jobbat klart i måndags tog vi hyrbilen och åkte till Växjö för att se Luleå spela kvartsfinal. Det var kul, men samtidigt inte eftersom ”vi” förlorade.

Jag jobbade i Karlskrona till igår då jag åter flög till Stockholm för att idag jobba på kundens kontor i Sthlm. Men på eftermiddagen så tog vi oss till Globen för att besöka Dustin Expo. Kul att se alla prylar och jag lyckades även vinna en sån där kaffemugg med handtag och lock, kommer bli perfekt att ha på jobbet.

Men det ska bli skönt att komma hem, har blivit lite förkyld och är rätt trött. Väl hemma väntar också lite roliga paket. Däck och hjälm till cykeln. Ny micro och vattenkokare. Sedan lär jag även ha fått CA-modulen för digital-tv:n.

Visa kommentarer