Inte många dagar kvar nu

Åtta dagar blir det. Sedan är jag utan jobb igen! Fan säger jag bara. Har ju vetat det i ett par veckor och faktiskt blev jag inte riktigt förvånad, jag kommer heller inte sakna det speciellt mycket. Jag kommer dock sakna pengarna. Jag hoppas och tror dock att jag kommer att hitta ett jobb snart igen.

Men helst av allt vill jag faktiskt flytta hem till födelseorten. Det är en MYCKET mindre stad än denna och jag måste säga att jag saknar lugnet och människorna. Där ”hemma” är dem betydligt mera äkta och inte alls så jävla egoistiska som folket är här, jag vet inte varför men det känns som om det är tabu att vara hjälpsam och trevlig. Jag blir ju fan utskälld om jag frågar saker på jobbet. Hur kul är det?

Men att få jobb där är inte det enklaste om man inte jobbar inom vård, omsorg eller skolan. Dock ryktas det om att ett jobb snart kanske går att söka. Håll tummarna. Hur än det går lär jag dock behöva ett jobb här i ett par månader och har väl några saker på gång. Får hoppas på att min utbildning och arbetslivserfarenhet känns attraktivt för arbetsgivarna.

Annars så tja, inte mycket. Har faktiskt varit och sett en hockeymatch på plats nu i höst. Det var riktigt trevligt. Min vanliga och offentliga hemsida ligger dock i dvala, känner inte att jag har så mycket ork att uppdatera den. Jag vill också ligga lågt få jag stör mig på gamla kurskamrater smyger omkring på hemsidan utan att höra av sig. Har även tagit bort sidan från Google och de andra söktjänsterna.

Annars. Jo, försökte starta upp en engelsk blogg igen. Det är kul att skriva på engelska men jag har fan inte tid med ytterligare en blogg. Där emot gillar jag så mycket att lära mig använda det engelska språket att det kanske dyker upp lite engelska inlägg på denna blogg istället.

Nä, nu ska jag nog bädda sängen!

Visa kommentarer