Inte länge kvar...

Ja, flyttpackandet flyter på rätt bra faktiskt och imorgon blir jag nog utan internet. Får se om jag packar ner PC:n imorgon och bara har min MacBook sista dagarna. Men har tömt dom flesta lådor och garderober. Ska försöka tömma klädkammaren i morgon och sedan ställa alla lådor där, som jag inte får med mig på lördag.

Just nu sitter jag och kollar på Psych, av någon anledning så började jag kolla på den och har haft den på i backgrunden. Just nu ser jag avsnittet Dual Spiers som är en hyllning till den klassiska TV-serien Twin Peaks med flera av skådespelarna från den serien göra gästinhopp i avsnittet.

Själv har jag aldrig sett Twin Peaks, men måste nog göra det och den finns ju på Netflix.

Jag gillar verkligen Psych och James Roday lyfter verkligen serien. Överhuvudtaget har den en stark ensemble.

Visa kommentarer