Inte förvånad

Nej, inte det minsta faktiskt. Dagens svenska samhälle består nu av en massa omogna ouppfostrade bäbisbarn som inte vet innebörden av ordet respekt. Det jag tänker på nu är det som hände en av dom många kändisbloggarn som finns där ute.
Jag själv väljer att blogg anonymt där jag får skriva vad jag tycker just med denna anledningen.

Tidigare, långt tidigare, hade jag en personlig hemsida där jag skrev om det jag kände för och det gjorde att jag blev utsatt för personliga påhopp från personer jag inte känner bara för att dom inte håller med mig. Det skiter jag i, men du ska fan visa mig respekt.

Faktum är att jag skriver även en annan blogg där jag också är anonym om ett helt annat ämne och jag tror ingen skulle vågat blogga om det jag skriver där om man gjort det offentligt. Jag ser mig själv som en av dom där superhjältarna som gömmer sig bakom masken för att inte nära och kära ska råka illa ut. Givetvis tycker folk det är dumt att jag är anonym, men dom flesta är positiva.

Där emot är jag helt emot anonyma påhopp i kommentarerna. Det är bara ett fegt sätt att göra personliga påhopp utan att någon får veta vem du är. Det är heller inte okej att skriva samma sak bakom en anonym blogg. Jag gör det varken här eller på min andra blogg.

Vill jag skriva om en person gör jag det helt anonymt så ingen förutom jag själv vet vem jag pratar om.

Visa kommentarer