I'm back at the scene of the crime

Nu är det hela inte så allvarligt som rubriken kanske tyder på. Det hela innebär bara att jag faktiskt åter igen bor i staden jag gjorde när jag började skriva denna bloggen. Ett drygt år på den där gudsförgätna platsen fick räcka. Men nu hoppas jag att det inte blir allt för länge jag blir kvar här. Jag vill dra vidare till en lite större stad, men ändå i närheten och jag har några saker på gång.

Jag trivs dock rätt bra här också. Jag jobbar inte just nu och det är faktiskt riktigt skönt. Men om det är något jag skulle göra under en längre period vet jag inte. Men behöver ju trots allt träffa lite folk då och då. Jag trivdes rätt bra med kollegorna på mitt gamla jobb men jag har redan brutit kontakten med dom. Vis av erfarenheten är det bara bortkastad tid att försöka hålla kontakten med folk man bara känt genom ett jobb.

Dom tre veckorna jag har bott här har varit riktigt produktiva också. Jag har kommit igång bra med träningen och det känns som jag äntligen fått lite fason på den. Men nu gäller det att fortsätta träna regelbundet och inte börja slarva. Jag har också fått lite ordning på mina matvanor. Det är inte lite mycket snacks, godis och dricka längre även om det fortfarande blir lite sånt då och då, men nu oftast på helgerna.

Sedan kan jag väl informera er om att efter att ha haft en iPhone 4 i 4 veckor nu är jag sjukt nöjd. Vilken grym telefon. Fick också skalet man fick gratis efter bara två veckor och det är jag jättenöjd med.

Visa kommentarer