Idioten bakom tangentbordet

Det är ju jag, jag skriver en massa strunt och hoppas att folk ska bry sig. Men vem jag är, är egentligen inte relevant. Men lite information ska ni få.

Jag är 30+, typ, men då jag varken haft flickvän och är oskuld så känns det verkligen inte som så. Bor gör jag givetvis norr om Limes Norrlandicus, och jag jobbar om dagarna.

I vissa fall är jag rätt smart, jag har ett logiskt sinne men är samtidigt empatisk och känslomässig. Jag är väl även helt okej allmänbildad också.

Men i andra fall är jag en stor jävla jubelidiot. Det finns ju en stor anledning till att jag är singel, jag vet verkligen inte hur jag ska uppvakta tjejer. Speciellt inte i Sverige, här går man ju inte på dejt.

Men annars så är jag helt jävla usel på att hantera min ekonomi, jag har väl i viss mån försöka köpa mig lycka och har där igenom dragit på mig skulder i form av lån och krediter. Det blir dyrt i längden.

Hade fått lite ordning på det i fjol, men det tog bara några månader innan jag var tillbaka i fällan. Att jag aldrig lär mig.

Sådär, då fick jag detta sagt. Ska försöka skriva lite mer om vardagen i nästa inlägg. Kan dock avslöja att det nya moderkortet till Speldatorn (jag haft på jobbet) kommer i morgon.

Visa kommentarer