Hello world!

Det är fan lika bra att behålla rubriken på det första inlägget jag skriver. Det är så jag brukar ha gjort tidigare, detta är trots allt inte min första blogg. Jag bloggade långt innan det faktiskt hette blogg. Hmm, hur mycket om mig själv ska jag verkligen berätta? Jag har tidigare haft en anonym blogg här på WordPress som jag startade, om jag minns rätt nu, 2006. Men jag tog bort den för ett tag sedan för att starta en annan blogg istället.

Jag har även haft en officiell hemsida men jag tog beslutet i söndags att det var dags att lägga ner den. Samtidigt som jag vill få ner mina tankar och åsikter nånstans är det ärligt talat inte så jävla smidigt att blogga ner dom. Jag måste verkligen hitta någon tjej att dela mitt liv med.

Men det är ju lättare sagt än gjort, för mig i alla fall. När jag var yngre var jag mobbad och hade inga vänner, sedan blev jag äldre och har fortfarande inga vänner. Jag har ju aldrig haft någon flickvän, oskuld är jag också. Det var nära för massor med år sedan och i mars i år fick jag träffa en söt tjej som jag sov över hos på på morgonkvisten fick jag smeka hennes sköte, dock utanpå både trosor och, det heter leggins va. Sedan blev det inget mer.

Jag tror hon inte riktigt hade tid, varför hon då skapat en profil på en dejtingsite fick jag aldrig klarhet kring. Så, jo. Jag har testat det där med dejtingsiter, mitt betyg är att det suger apa. Speciellt om man bor på en relativt liten ort som jag. Dom flesta är ju singelmammor och jag har inte lust att uppfostra andras barn. Sedan, jag kommer aldrig, aldrig, kunna ha en tjej som snusar eller röker, det är ju så jävla äckligt.

Så, vad gör jag då? Jo, jag chattar, det är väldigt korkat för det brukar oftast bli en sexchatt. Men det är ju någon form av mänsklig kontakt medan man onanerar. Men det är nog sällan personen man chattar med verkligen är den hon utger sig för att vara. Förvånansvärt många skickar bilder på tjejer som dom hittat på nätet, men med hjälp av Googles Bildsök är det lätt att upptäcka dom.

Mest förvånad blir man ju på stolpskotten som låtsas vara tjejer, jag förstår dom inte. Rätt korkade är dom också när dom t.ex. utger sig för att vara en tjej på säg 17 år anklar folk för att vara pedofiler när dom chattar med om. Fattar dom inte att om en tjej är över 15 år så får hon knulla en man på 50 om hon så önskar, utan att någon bryter mot några lagar.

Äh, nu tappade jag suget. Så första inlägget får bli detta!

Visa kommentarer