Hej då Norrland

Ja, Norrland verkar inte vilja ha mig så då får jag lämna denna landsdel för en som vill ha mig. Det verkar som att det blir Stockholm igen. Jag har varit nere på 4 st intervjuer men när allt kom till kritan vara det bara en som var intressant.

När det gäller Norrland har jag nog sökt varenda jobb som passar min profil men dels är det väldigt få sådana jobb att söka och det är också väldigt stor konkurrens om dessa. Har upptäckt att det är mer konkurrens om jobben här i Norrland än det t.ex. är i Stockholm.

Det jobb jag hoppas mest på i Stockholm är på ett lite hemligt ställe och vad dom gör intresserar mig inte det emot gör tjänsten som Nätverkstekniker där. Intervjun där gick också väldigt bra men jag har inte hört något från dom men hoppet lever.

Det är ju förresten väldigt länge sedan jag skrev ett inlägg som handlar om mig. Det var ju senast i februari och jag undersökte om jag kunde få ersättning för mobbningen jag blev utsattes för i skolan. Det har inte hänt så mycket men fått kontakt med en kvinna som fått mitt namn och personnummer.

Luleå förlorade ju SM-finalen i förnedrande stil i fyra raka matcher. Det kändes dock inte rättvist. Luleå var bättre i match två och speciellt i match tre. Men det var meningen att Skellefteå skulle vinna i sin tredje raka final och på något sätt är det rättvist. Men behövde det ske i fyra raka?

Annars händer det inte så mycket i mitt liv. Jag är ju arbetslös så jag söker jobb. Fått kontakt med en söt tjej via nätet, eller kik messenger, men ju mer jag lär känna henne, ju mer tveksam blir jag. Tydligen har hon två ex som har problem med lagen och inte vill inse att dom gjort slut. Sedan verkar hon inte komma överens med sin mamma.

Visst, jag och min mor har heller aldrig dragit jämt men deras relation verkar snart brista. Hon behöver nog flytt hemifrån. Sedan är hon 20 år och jag 31 år. Känns inte riktigt som det kan bli något. Dessutom bor ju hon i Stockholm och jag vet ju inte om jag kommer hamna där.

Finns det något mer att prata om? Säkert, men inget jag kommer på just nu. Eller förresten.

Sitter och kollar på Elementary, den nya serie om Sherlock Holmes i modern miljö, i New York dessutom. Jag tycker den funkar väldigt bra. Lucy Liu fungerar väldigt bra som Dr. Watson och jag gillar även Jonny Lee Miller som Holmes som spelade titelkaraktären i tv-serien Eli Stone som jag gillade väldigt mycket men tyvärr bara fick 26 avsnitt.

Sedan undrar man ju var i helvete våren är. Här i Norrland har det ju knappt varit över 10 grader varmt i år. Det kan vara den sämsta våren under mina 31 år på denna planet. Jag hoppas det vänder snart.

Visa kommentarer