Grattis Detroit

Grattis till alla svenska spelare i Detroit Red Wings, ni är Stanley Cup-mästare 2008! Härligt, otroligt kul också att se att det var Nicklas Lidström som fick lyfta bucklan som första europeiska lagkapten någonsin. Dessutom vinna bucklan för fjärde gången tillsammans med Thomas Holmström. Måste fan skaffa mig en Detroit-tröja med ”Homers” namn på.

Måste även ta mig till Piteå när bucklan kommer dit, för dit ska den ju och dit är det ju inte så långt.

Måste även säga att Zäta är en stor favorit, en sådan hockeyspelare måste man ju bara gilla. Han är ju grym i både offensiven och defensiven. Det var därför helt rätt att det var han som fick priset för mäste värdefulle spelare i slutspelet, samt vinna poängligan och göra det så kallade matchvinnande målet när han, visserligen turligt, satte 3-1 (3-2 slutade ju matchen).

Visserligen var det nära att Hossa kvitterade i slutsekunderna men det målet hade aldrig godkänts om pucket gått över mållinjen för då hade klockan redan passerat 0 (varför har inte elitserien den vinkeln och med klockan i bild?)

Än en gång grattis grabbar.

Såg faktiskt sista perioden och övertiden i tisdags och det var så snopet att dom inte lyckats vinna där och då för den sista perioden dom spelade var så jävla grym! Har nog aldrig sett ett lag vara så överlägset.

Visa kommentarer