Gammalt innehåll

Från och med idag ska bloggen vara åter öppnad och vem som helst kan alltså läsa om vad jag skriver om. Dock kommer jag inte öppna upp för kommentarer då jag inte ser det som nödvändigt att få mina inlägg kommenterade.

Eftersom innehållet är gammal då jag inte skrivit så mycket sedan förra våren kanske det inte är så kul att läsa om, men men. Det är kul att jag har en blogg jag faktiskt skrivit i under så många år, redan i december 2006 skrev jag första innehållet, men då hade bloggen ett annat namn.

Just nu idag är jag ledig, det blir jobb till helgen så därför är jag ledig idag och i morgon och tanken är att få lite ärenden gjorda. Planen är även att träna lite och ta en längre promenad, men just nu regnar det faktiskt ute och är flera plusgrader.

I övrigt kommer jag framöver blogga lite om ämnen som är viktiga för mig. Jag har ett stort intresse för Luleå Hockey så det lär bli en del inlägg om matcherna och vad som händer i dessa.

I övrigt kan jag meddela att jag är Republikan och jag är för att monarkin avskaffas. Jag är även #HeForShe, vilket känns som extra viktigt dessa dagar.

Annat som jag brinner för är varför vi som cyklar mobbas så av ”allt” och ”alla”. Att fler får veta vad TTIP är och att motverka det allmänna rasistiska och hårda Svenska samhället.

När gäller det här med att muslimer hatas så bara för att ett fåtal är militanta extremister har så många glömt bort hur Kristendomen betedde sig när det gäller korstågen. I modernare tid har KKK utmärkt sig med flera terrordåd allt i kristendomens namn.

Det är mycket som händer i min hjärna så allt kanske inte kommer fram just i detta inlägg och därför kan det bli flera under dagen.

Jag kommer ju inte berätta vad jag heter eller var jag bor och så, då jag tidigare har råkat ut för påhopp och annat otrevligt bara för att man har en åsikt.

Visa kommentarer