Framme i...

Ja, tänkte berätta lite om dagen då. Upp cirka 06:50 för att hinna fixa morgontvätten (dusch) och frukost innan jag gick och hämtade bilen, visade sig att jag fick en större bil men till samma pris. Det blev en Opel Vectra Kombi 2.0 Turbo med 6 växlad låda.

Inte mig emot, blev bara enklare att packa då.
Så, hem å packa bilen och se till att allt var med. Har dock kommit på att jag glömt hårgelé och försvaretshudsalva. Sedan ha jag funderat på om det var en bra idé att lämna den sportdryck jag hade. Jaja, går inte att gråta över spilld mjölk.

Sedan var det då dags att styra kosan söder ut längst E4. Det gick utan några som helst problem. Den är dock lite lurigt efter Umeå när man ska stanna kvar på E4:an, men det gick bara bra. Tog min enda paus på en rastplats vid Lögdeå Älv. Resvädret var ju också rätt okej, mulet med inte allt för mycket regn.

Framme i ????????? var jag vid 12:40 så resan tog 4 timmar. Här var det dock ingen hemma så jag fick tid på mig att installera mig och tog mig dessutom bort till Pizzerian för att hämta en Mexcana, mums. Gick även över till Shell för att fråga syrran när hon slutade så hon kunde hjälpa mig att lämna bilen till Avis.

Sedan har jag fixat lite med mammas PC, den är för kass den datorn, låter som ett helt tröskverk. Men att få dom (mor & far) att byta är som att prata med en vägg. Försöker lura på dom min dator och den är ju inte dålig direkt, men nej!

Sedan var det bara att ta det lugnt å vänta på att syrran slutade så bilen kunde tankas och återlämnas. Den hade faktiskt bara dragit 26 liter så bensinkostnaden blev inte så saftig.

Nä, nu sitter jag å väntar på middag, viken service alltså!

Visa kommentarer