Fortsättningen på mitt liv

Ja, nu hoppas jag det är dags för det. Efter ett drygt år på två andra orter, den en alltså staden där jag började skriva denna bloggen har jag nu flyttat igen. Men nu får det vara nog på flyttandet på ett tag. Jag har flyttat fyra gånger de senaste 3 åren och det är lite väl många gånger.

Just nu bor jag i staden jag vill bo i, alltså inte för att jag har en drömstad syftar mera på storlek och läge på den. Det är inte så jättelångt till min förra hemvist, men ändå tillräckligt för att det ska kännas som min egna stad.

Jag måste också får nämna att jag ”träffade” en tjej på nätet nyligen och vi hade väl rätt trevligt och så, och hon ville träffas men ikväll blockerade jag henne. Varför? Jadu, jag kände helt enkelt inte för att fortsätta ha kontakt med henne. Hon bodde heller inte i samma stad och jag orkar inte åka iväg för att träffa en tjej jag inte riktigt känner för att träffa.

Jag vill nog hitta min plats här i min nya stad innan jag börjar träffa tjejer. Visst kan det tyckas elakt och omoget att då bara blockera tjejen men jag orkar helt enkelt inte med diskussionen som skulle uppstå.

Jag är knäpp, jag vet!

Förresten, är det inte dags att jag byter bild?

Visa kommentarer