Fortfarande arbetssökande

Ja, jag lär inte få något jobb denna gången heller, trots att jag känner mig väldigt perfekt för jobbet. Måste varit 23 st väldigt bra personer dom kallat till en andra intervju. 52 st var tydligen intervjuade och av dom 23 st rekommenderade, men inte jag. Av dessa 23 ska ju dessutom 3 st bort. Det är många om och men som ska hända innan det kommer saknas folk efter från dessa 23 och sedan vet jag ju inte hur jag ligger till i konkurrensen när det gäller dom övriga 29 personerna, jag kanske ligger sist!

Riktigt jävla segt är det och man mår inte speciellt bra nu. Detta jobbet var precis vad jag skulle behöva för att komma på fötter igen. Tyvärr lär ju någon som redan har jobb ”ta” min plats. Det är ju synd att jag inte kan erbjuda dom det nya NystartsJobb, nä jag är för gammal. Känns som man hamnat i en skarv och är bortglömd. Af hör aldrig av sig och snart kommer jag nog inte ha råd att betala mina räkningar när a-kassan minskar.

Jag måste väl söka vilket sketjobb som helst i hela landet och flytta till Lycksele för ett jobb som betalar 11 tusen i månaden och dessutom förlora den lilla trygghet jag har i min familj. Jag vill absolut inte flytta till Lycksele!

Visa kommentarer