Förståsigpåare!

Ja, en snubbe, vi kallar honom Gustav eftersom det tydligen är hans namn, kommenterade mitt inlägg Ni förstörde mitt liv! med den undertonen om att det är mitt eget fel att mitt liv är helt åt helvete.

Jag förstår mig inte på sådana personer som måste kommentera saker som man inte har en helhetsbild över. Denna blogg är endast till för att jag ska få utlopp för mina frustrationer och jag trodde jag skulle slippa idioter som Gustav. Eftersom jag inte har några vänner och vill inte tynga ner min familj om allt som jag känner är tungt så tycker jag detta känns skönt att, även om jag inte får några svar, kunna ventilera min åsikter utan att en besserwisser som Gustav måste komma med ogenomtänkta åsikter.

Här på min blogg får jag vara hur pessimistiskt jag vill, och det är det som är meningen. Som person är jag för det mesta en glad och öppen person, kanske lite för påflugen ibland. Ställer alltid upp om man frågar om hjälp utan att jag förväntar mig quid pro quo. Självklart har jag som alla andra även dåliga dagar, men vissa dagar är riktigt usla.

Detta är ju inte första gången man stöter på liknande kommentarer. Det är väl det som stör mig mest för tillfället när det gäller alla möjligheter som vi besökare nu har att kommentera nyheter och filmer på YouTube, folk drar för tidiga slutsatser och hånar folk utan att veta allt som hänt. Samma mentalitet finns på flera olika forum jag har besökt genom åren vilket har fått resultatet att jag helt gett upp och skiter i att kolla in sidorna.

Respektera andra människor och om ni ändå måste kommentera skriv på ett sätt där ni ger råd och tips istället för att bara skriva nått riktigt elakt!

Visa kommentarer