FIS gräver sin egen grav!

Nä, nu måste jag få ventilera en sak. Jag var själv längdskidåkare som ung och man satt blev ju då även intresserad av att titta på skidor och se hur det går för dom svenska skidåkarna. Intresset fortsatte även efter att jag lagt av och det var bra underhållning. Men nu är längdskidor oftast väldigt tråkigt att titta på med hur mycket massstarter som helst, det är ju inte spännande längre förän dom sista kilometrarna, hur kul är det att se femmilen när den är ett enda långt tåg i 48 km innan något händer, inte alls!

…och då gnäller FIS över sviktande tittarsiffror… det är väl rätt åt er!

Men nu verkar det ju som om det är smurfar som jobbar på FIS. Hur fan kan man INTE diska Finland som uppenbart körde fel. Skitsamma om det är dåligt skyltat eller att hon inte tjänade på det, det är åkarens ansvar att veta hur banan går. Jag har varit med om likande händelser i både cykelsporten och på längdskidorna, det var diskning utan pardon! Tänk om man skulle linda in ett hel skog med exakt bana när det gäller mountainbike, det går ju fan inte. Här är det ju dessutom skidspår och man har kört banan flertalet gånger innan. SKÄRPNING FIS!!!

Tycker det även är dåligt av SVT att anse att det är väl rätt ändå att Finland inte diskades, det är ju synd om finskan som körde fel. Men återigen, HON ÅKTE FEL!!! Ni satt ju själv å snackade om att detta måste man diska även om det var dåligt skyltat, det var ju åkarens ansvar. Tråkigt att ni inte kan stå för det ni först säger utan vänder kappan efter vinden. SKÄRPNING SVT!!!

Visa kommentarer