FIASKO!!!

Ja, min Vätternrundan 2008 blev ett rejält antiklimax och jag klev av redan efter fyra mil. Tog totalt slut. Vet inte om det beror på sjukdomen jag fick för tre veckor sedan och som höll i sig till förra veckan, för jag tycker jag har tränat tillräckligt mycket. Blev kanske för korta pass ändå och för dålig kvalité på dom träningar jag körde. Mest av allt blev det ju en cirka timme (ungefär 3 mil) minst 5 gånger i veckan.

Nu hoppas jag verkligen att pappa och Ulf inte undrade allt för länge när jag försvann, försökte ropa på dom men dom försvann uppför backen där jag kände att detta inte går några kilometer före Hästholmen där jag bröt.

Var ju ute ett par pass förra helgen och det kändes ju ärligt talat inte speciellt bra. Inte den känslan jag ville ha en vecka före ett så pass långt lopp som Vätternrundan, men man hoppades ju att det skulle ordna sig och när vi var ute igår kändes det helt okej, inte toppform, men absolut bättre än förra helgen. Tydligen var det kanske bara dom 2,5 milen och dagens 4 mil som min kropp orkade med.

Visst gick det fort stundtals och det var lite ryckigt, men så var det även förra gången för två år sedan och då var det ju inga större problem.

Ser ju nu att både pappa och Ulf har passerat Gyllene Uttern, dock med 7 minuters mellanrum. Undra om pappa stannade och väntade på mig. Hoppas inte för jag gillar INTE att göra min pappa besviken. Detta var ju något vi skulle göra tillsammans och ha det trevligt, vi båda har ju ett stort cykelintresse.

Vi hade planerat att köra på under 9 timmar och jag hoppas verkligen dom klarar det, vädret verkar också bli helt okej. Här i Motala är det soligt, dock inte större värme, men bara det inte regnar så är det okej.

Visa kommentarer