Fan vad tiden går fort

Det känns som det är rätt nyligen jag startade upp denna bloggen men redan har det gått en bra bit över en månad sedan jag skrev det första inlägget. Det var också ett tag sedan jag gjorde ett inlägg, nästan en månad sedan. Jag vet inte varför det blev så, men inget att fundera på nu. Jag har också dom senaste dagarna arbetat med att göra om designen på bloggen. Jag gillar inte alls när dom bara har Månad, Dag och År till vänster om Rubriken, jag vet inte varför så många använder det. Så jag tog med utseendet från min förra blogg och blev riktigt nöjd med resultatet.

Jag har även importerat alla min gamla inlägga från min förra sida men redigerat några av dom för att ta bort namn och sånt. Det finns några bilder kvar på mig om man är nyfiken. Men annars vet jag inte om jag vill vara anonym eller inte på denna blogg. Samtidigt är ju mitt Twitter-flöde infogat på sidan så vill man verkligen veta vad jag heter så finns alltså möjligheterna.

Segt, ja så skulle jag nog beskriva mitt liv just nu. Är ju arbetslös och har rätt så tråkigt. Ärligt talat, jag vet inte hur det är tänkt att man ska kunna leva på A-kassan, för mig är det knappt och då har jag dessutom ytterligare en slant från Medlemsförsäkringen som Unionen tillhandahåller. Tidigare tjänade jag 1250 kr om dagen, nu får jag 680 kr, det är alltså en minskning med 570 kr. Jag får alltså 45,6 % mindre inkomst per dag och det är inte alltid man kan sänka sina utgifter så mycket, och kan man det så tar det oftast flera månader.

Sedan måste jag väl vara ärlig och säga att jag är inte den mest ekonomiska killen men så länge jag hade en bra månadslön var det inga problem. Jag hoppas verkligen att när jag väl får nytt jobb tänker på att spara lite pengar och inte spendera dom på prylar som det oftast blir. Måste även tänka på att spara in på vardagsprodukterna, kanske inte alltid köpa en märkes produkt när det finns en likvärdig men billigare produkt från ett mindre känt märke.

Annars önskar jag att jag orkade skriva om alla idioter som finns där ute på nätet, dels på olika chattar men även i kommentarsspåren. Folk verkar ärligt talat inte ha något som helst vett i skallen. Värst är väl gubbar och andra äckel som på Chattroulette sitter och runkar i webbkameran för alla att se, även om man inte bett om det. Det är sjukt jävla äckligt.

Hur går det med jobbsökandet då? Tja, det går väl sådär. Kanske kommer återvända till kundtjänstranchen, men då borde jag hört något vid det här laget. Annars är jag mest pepp på ett jobb i Umeå, eller så kanske det blir så att jag kommer att återvända till min födelsestad. Jag sökte faktiskt tre tjänster som Apple hade utannonserat i ????? (dom ska ju öppna butik där) och igår fick jag veta att dom ville ha mig till sitt rekryteringsevent. Men jag kan inte ta mig till ????? på ett rimligt sätt. AF kan bara stå för 2500 kr av resan och då måste jag ta nattåg till ????? som skulle ta 15 timmar och framme 6 på morgonen. Sedan hem skulle jag måsta flyga till ???? och sedan ta buss hem, samt att jag måste själv betala 500 kr. Ja, nä det är det inte värt det, jag vill ju heller inte flytta till ?????, då tar jag hellre ett sämre betalt jobb i ??????????.

Ja, vad mer finns det att snacka om? Känns som jag hela tiden har saker jag vill ta upp men när jag sedan sätter mig vid datorn har jag glömt bort 90%. Ska kanske konsultera den där listan jag skapat på Google Docs/Drive men just nu orkar jag faktiskt inte.

Visa kommentarer