Fan vad jag är pissed off!

Ja, jag är riktigt förbannad!!!! På vad kanske någon undrar, well. Det är några personer jag har umgåtts med som har gjort mig på detta humöret.

Hur som helst, en person i ett sällskap umgicks jag med mer än dom andra men denna person flyttade men vi fortsatte hålla kontakten via nätet. Vi hade några intressen gemensamt och vi var ungefär lika som person, utom på en punkt.

Helt plötsligt bröt denna personen kontakten med mig utan någon som helst förklaring, jag försökte ringa, maila, använda ett populärt socialt nätverk, tja allt jag kunde komma på. Men istället för att berätta för mig vad det jag gjort som var så hemskt var han tvungen att blockera mig ur sitt liv och någon orsak fick jag aldrig veta.

Dom andra personerna i sällskapet fortsatte han dock ha kontakt med och jag bad då en av dom vidarebefordra en hälsning och kanske att den gemensamma bekantskapen kunde lösa problemet. Men han fortsatte envisas och ville inte prata om det och vår gemensamma bekant var ärligt talat inte speciellt intresserad av att få ett slut på den ensidiga konflikten.

Det är också något jag stört mig på, om han är en bra vän så tycker jag man ordentligt ska försöka lösa problem mellan två andra vänner.

Hur som helst, den krets vänner som fortfarande träffades började sakta men säkert utesluta mig ur en hel del aktiviteter, vi hade fortfarande samma intressen men dom umgicks mer för sig själva.

Nu på senare tid umgås alla ur den ordinarie gemenskapen utan att jag får veta något, jag upptäcker det oftast i efterhand och har frågat rakt ut flera gånger varför dom inte bjudit in mig, det är en alltid massa underliga bortförklaringar och efterkonstruerade ursäkter.

Nu känner jag att det får vara nog, vill dom inte umgås med mig, skit i mig, jag bryr mig inte, däremot tycker jag att jag förtjänat respekten att man kan meddela mig om man inte vill ha med mig att göra.

Jag kommer hädanefter att köra mitt race och göra min grej, det kommer bli segt att inte ha någon att snacka med, jag är trots allt en rätt social person. Men är jag beredd på att det blir det lättare.

Jag börjar dessutom se fram emot att jag kommer vara en ungkarl. Jag har planer på hur jag vill ha mitt boende och där ingår ingen familj, fan dom skulle ju bara vara i vägen. Det enda ”problemet” är väl att jag har en sexuell drift, men det löser nog fröken höger min vilda fantasi!

Visa kommentarer