Exjobb

Ja, efter att ha träffat ett företag och kommunen så har jag bestämt mig för att det blir på kommunen jag kommer göra mitt examensjobb. Det kändes mer naturlig där och det ska förhoppningsvis finnas möjligheter till anställning där efter studierna.

Annars har dagarna här i ????????? varit riktigt lugna och sköna. Varit ute å motionerat ett par gånger och idag klädde jag och min yngre syster granen. Vi har även fått en del snö igen efter förra veckans töväder så nu är det en fin vinterskrud utomhus.

Jag hade även gett familjen filmen Mamma Mia, men jag skrev att det var från tomten (min chef skrev lappen så det inte skulle upptäckas att det var jag) och sedan hängde jag filmen på ytterdörren i fredags. Först igår kom pappa på att det var nog jag som var den hemliga tomten.

Det var några roliga dagar när dom andra försökte lista ut vem det var och jag är stolt över mig själv att jag lyckades hålla masken.

Bilden ovan är också förmodligen en av dom sista bilderna jag kommer ta med min nuvarande digitala kamera, FujiFilm FinePix S5000. Har nämligen beställt en ny, Samsung NV24HD, i ett fint paket från Dustin Home. Det är ingen värsting men ser väldigt prisvärd ut i det paketet med extra minne, väska och en dockningsstation.

Visa kommentarer