En resa till staan

Ja, idag gjorde jag premiär när det gällde att utnyttja stadens kollektivtrafik. Lite konstigt kanske med tanke på att jag har bott är i över ett år. Men ska jag ta mig någonstans brukar jag cykla eller gå faktiskt, är det så dåligt väder att det inte går stannar jag då oftast hemma.

Men idag fick jag ett ryck. ICA sålde billiga 8 GB SanDisk Cruzer minnen och jag skulle ändå handla och försöka göra ett nytt försök med att att hitta en vanlig tröja. Vilket nu för tiden är rätt svårt. Det ska alltid vara luva eller dragkedja eller v-ringat.

Men resan bar faktiskt frukt. Det blev ett minne, mat och en helt vanlig sweatshirt, plus några t-shirts som jag köpte på JC. Eftersom jag handlade för över 500 kr fick jag även välja en film. Inget stort utbud så det fick blir Hot Fuzz.

Hade även tur att jag fick åka billigare till staden än vad jag skulle ha gjort. Men på hemvägen var busschauffören tillräckligt smart och frågade efter min ålder, så hem fick det bli rätt taxa. Jaja, det var det värt.

Det är ju nästan så man ska ta bussen till staden och handla där för bussen stannar precis vid ICA och bussarna går rätt ofta. Dessutom brukar ICA ha lite bättre priser än Coop.

Visa kommentarer