En onsdag i April

Jag har inte längre min MacBook Pro kvar och jag saknar den verkligen. Detta skriver jag dock på ett trådlöst Apple-tangentbord kopplat till min iPad Air 2. Men det är inte riktigt samma sak som en dator och jag var väldigt när att köpa mig en MacBook, den nya tunna 12″-saken. Jag lyckades dock hålla mig stången och det blev ingen.

Har länge tänkt att jag borde uppdatera bloggen, men det har dom du kanske märker inte har hänt. Mycket beror på som vanligt att jag har för mycket tankar och kan inte riktigt sortera dom i bruset i mitt huvud. Sedan har det hänt en del i mitt liv senaste året och fortfarande gör det så jag har inte riktigt orkat heller.

Annars är en nystart av mitt liv återigen pågående. Man kan fundera på vad för elakt jag gjort för att förtjäna ett liv som detta. Sedan har jag ju själv satt mig i dumma situationer, men om jag påverkats av det som hänt mig eller är ju svårt att svara på då jag inte vet hur jag blivit om jag inte utsatts för dom saker som jag utsatts för.

Hur som haver, det som faktiskt fick mig att leta fram det trådlösa tangentbordet var att jag ville skriva av mig angående en sak jag såg i en tv-serie och som stör mig rätt mycket.  Är det verkligen logiskt, eller verkligt att en person som hittar en död människa skriker sig själv halvt döv och släpper/tappar allt denne har i händern/handen?

Kan ju även fortfarande informera att jag trots en bit in på 30+ år och fortfarande är oskuld och aldrigt haft en flickvän. Det är fortfarande något speciellt med korta tjejer när det gäller mig, kan inte riktigt förstå varför men en tjej/kvinna som jag verkligen gillar är Lucy Liu.

Drömma kan man ju göra.

Visa kommentarer