En mycket bättre dag... men!

Ja, jag tog mig faktiskt till jobbet idag, var där före halv åtta och det var tydligen för tidigt då jag inte kunde komma in. Men vid halv åtta släppte dörren tillslut in mig, men bra att veta ju. Dock lite irriterande, nån gång kanske man vill börja typ 7.

Dagen flöt på rätt bra, var ute hos en kund och höll på med en installation och då går dagarna mycket snabbare. Annars så kan jag bli rätt tokig på min äldre kollega, min mycket äldre kollega. Oftast får han ju till det, men det känns som om det tar 1 timme längre tid än det borde. T.ex. idag då glömde vi båda bort hur man skicka Ctrl+Alt+Del via Fjärrskrivbordet, han tog fram sin mobil och RINGDE en annan kollega medan jag kollade svaret på min iPhone, givetvis fick jag fram svaret minst lika snabbt (Det är förövrigt Ctrl+Alt+End).

Idag kom också koden till Volvokortet så jag tog en tur till ”macken” och förbi affären, Apple hade ju ett Event ikväll där bl.a. iPad mini presenterades. Jävlar vad sugen jag blev. 2995kr för den billigaste och den vill jag fan ha alltså! Dom kom även med en ny sjukt tunn iMac, ny Mac mini och bästa av allt, en 13″ MacBook Pro med Retina Display. Tur man inte har några pengar som man kan handla för. 🙂

Men, jag blir så jävla less på alla Apple-hatare på SweClockers-forumet, personer som använder en retorik där dom försöker få sina åsikter att framstå som sanning. Eller, bara för att en sak är fakta betyder det inte att en produkt blir bättre.

Jag har inga problem med folk som uttrycker sin egna personliga åsikter, men att försöka göra dom till sanning och på så sätt tycka andra är dumma gör mig jävligt irriterad.

Visa kommentarer