En långtråkig sommar

Något annat kan man väl knappast påstå, att vara arbetslös gör ju att man inte har råd att resa, om man nu ens får det, och här i ???????????? känner jag tyvärr inte speciellt många. Dom bekantskaper jag har rinner liksom ut i sanden och det blir inget mer med det. Det blir en ond cirkel, har inget jobb och därför träffar jag inga arbetskamrater och då blir det svårare att träffa annat folk och så blir man ensam.

Just idag har det varit riktigt tråkigt. Såndär seg jävla dags där rastlösheten kryper under skinnet och ingenting är roligt. Dagar då man bara vill gömma sig och och vakna när man mår bra igen. Så, vad har jag gjort idag när ingenting är roligt. Jag såg ikapp säsong 2 av Suits så nu väntar jag med spänning på nästa avsnitt, slutade ju väldigt bra och nästa avsnitt blir spännande. Jag har rippat lite DVD-filmer, tänkte det kunde vara smidigt att ha dom på datorn i iTunes så man kan använda Apple TV:n och se dom med, men den fick jag ju sälja p.g.a. arbetslösheten (tack för det staten).

Annars har jag suttit och chattat lite, och jävlar vad massor med idioter det finns där ute. Killar som gömmer sig bakom tjejnamn för att ragga bisexuella eller lesbiska tjejer, kan man vara mera patetiskt. Sedan är jag så sjukt less på tonen i språket. Sedan alla idioter som skickar fejkade bilder men som är lätta att hitta med hjälp av Google:s bildsök. Men jag litar nog inte på någon jag chattar med (om jag inte sedan tidigare känner personen i fråga) om jag inte får se dom vinka i en webbkamera. Fascinerande nog är väldigt många webbkameror sönder eller dom sitter vid fel dator.

Jag försöker gång efter annan sluta att chatta, men ibland vill man ju ha lite mänsklig kontakt och då är det enkelt. Ibland tror man sig hittat någon vettig person men så visar det sig att allt är bara fejk och/eller så försvinner personen helt utan orsak. Jag har även testat detta med nätdejting och jävla var det suger. Speciellt i en relativt liten stad som detta är det svårt att hitta någon som man finner intressant.

För mig går rökare och snusare bort omedelbart, även om det ”bara” är på fester, jag tål det helt enkelt inte, säg då att 50-60% av tjejerna försvinner, ja så många är det faktiskt som håller på med tobak i någon form, skrämmande. Sedan går alla singelmammor också bort, jag har varken tid (eller tid har jag ju, men ni fattar) eller lust att uppfostra någon annans barn, det är ytterligare 20-30% som försvinner. Sedan går väl 10-20% bort då man inte finner dom attraktiva. Kvar finns? Ingen! Så, man kompromissar och skickar iväg ett meddelande till en tjej man egentligen inte finner speciellt attraktiv sedan väntar man på ett svar som aldrig kommer.

Nätdejting är ju till för dom som inte lyckats hitta någon på krogen och då är utbudet inte det bästa. Jag förstår varför det är så många singelmammor på sidorna men dom är jag inte intresserade av. Sedan har man ju lite egna krav också, att säga att utseendet inte har betydelse är nog det mest korkade jag har hört. Det är ju utseendet men blir intresserad av och nyfiken på, om hon sedan har något bakom pannbenet funkar det ju inte heller. Men för mig skulle det heller inte fungera om hon är överviktig och oattraktiv men jättetrevlig.

Min tjej, den tjej jag hoppas få träffa ska vara en sportig tjej, gärna brunett och helst inte längre än 165 cm, hon ska gärna ha en examen, bör också vara ateist och ligga till vänster i partitillhörigheten, det handlar helt enkelt om att dela värderingar. Med det sagt är det för mig viktigare att vi har samma värderingar än att hon har ett visst utseende.

Jävlar vad detta inlägga drog iväg åt ett konstigt håll då.

I helgen blev det dock lite semesterkänsla då mina föräldrar kom och hälsade på. Vädret var ju lite bättre i lördags och vi tog först en tur till Skeppsmaln där vi åt lunch på Fiskevistet. Det blev stekt strömming och hemlagad potatismos. Det var riktigt gott och trots blåsten lyckades vi sitta utomhus, det regnade i alla fall inte. Efter lunchen for vi så in till stan och tog en liten shoppingrunda, eller mor och far handlade lite. Det blev besök på Grafit, Stadium och Clas Ohlson med flera och jag tror dom fick valuta för pengarna.

Sedan blev vi båda fikasugna och hade bestämt att vi skulle fika ute vid Gullviks Havsbad. Det var gott med hembakade bullar och kaka trots blåsten. Vi tog dock inget dopp i havet. Efter fikat var vi alla nöjda och jag önskade att vi skulle äta hemlagad fläskfilé hos mig istället för att gå ut på restaurang och jag tror vi alla gillade det beslutet. Till efterrätt blev det jordgubbar och gräddvaniljglass. Gott!

Nä, nu sätter jag punkt för idag!

Visa kommentarer