En bekant...

Ja, jag känner eller är bekant med en person som nyligen blev en ny idrottsstjärna i vårt avlånga land. Personen har sedan framgången blivit hyllad över allt, men jag har en annan bild av personen i fråga efter något som hände för några år sedan.

Vi båda höll på med samma idrott och eftersom sporten var liten i vår stad kända alla varandra. Man umgicks en hel del i och med att träning och tävling tog mycket av vår tid. När ???? blev bra flyttade ???? till en annan stad för att blir ännu bättre. Men eftersom ???? var så bra följde jag ????:s karriär väldigt noga och framgångarna väntade inte allt för länge.

Så, när vi träffades igen för ett par år sedan i samband med en stor tävling i Sverige föreslog jag att det nog var dags att du skaffar dig en hemsida. Eftersom jag producerat ett antal hemsidor tyckte ???? att det var en bra idé och ???? frågade mig och jag kunde tänka mig att bygga den. Självklart antog jag uppdraget och började bygga ett förslag på en hemsida ???? själv skulle kunna uppdatera.

När mitt förslag var en bit på väg försökte jag kontakta ???? utan någon alls framgång. Efter flera månader så fick jag till slut veta att ???? anlitat någon annan person att göra hemsidan och att den personen även skulle få betalt, jag hade tänkt göra detta gratis.

Något bra svar på varför ???? valde att anlita en annan har jag inte fått trots flera mejl från min sida. Även mina gratulationer till framgångarna har förblivit obesvarade. Trodde ändå ???? var en sådan person som tackade för sådant och speciellt till en person som ???? varit bekant med i över 10 år.

Jag tycker sedan att den person ???? anlitat som webbdesigner inte alls gjort ett speciellt bra jobb, speciellt inte när jag vet var ???? betalar. Jag hade garanterat gjort ett bättre jobb, dessutom gratis.

Är jag bitter? Jag hoppas och tror inte det. Men besviken är jag över att jag kom med idén fick uppdraget och sedan bara slängd åt sidan som vilken trasdocka som helst utan någon som helst förklaring.

Visa kommentarer