Efter första jobbveckan

Ja, då ska vi se hur långt detta inlägg blir då, har ju gått över en vecka sedan jag skrev senast. Det har varit midsommar och jag är åter i Skellefteå och har nu jobbat en vecka.

Midsommar firade vi bara familjen och då räknar jag in min yngre systers pojkvän. Det var trevligt och gott att äntligen få grillat hemma i ?????????. Minns faktiskt inte så mycket mer av midsommar dock.

På lördagen kom min äldre syster och hennes sambo och åt middag och det var ju trevligt att träffa dom innan jag åkte hem på söndagen. Tog även en sista cykeltur med farsan på lördagen men vi hade oturen att hamna i ett väldigt regnoväder så vi blev genomblöta. Vi cyklade dock upp till Österåsens hälsohem som vi planerat.

Så, för en vecka sedan var det dags att åka hem, fick ta bussen från Ullånger dit pappa hade kört mig på söndagsförmiddagen sedan var det bara att lata sig i bussens affärsplats (det är värt dom 90 kr extra det kostar), såg på säsong 4 av NCIS på min MacBook. Väl i Skellefteå fick jag ta taxi hem för annars hade jag ftt slita ihjäl mig p.g.a. all packning (stora militärväskan Bärsäck 2000, ryggsäcken, verktygslåda och en ICA-kasse).

Resten av dagen gick till att packa upp och fixa i lägenheten, var skönt å komma hem i bra tid med tanke på att jag skulle jobba på måndagen.

Veckan har sedan mest handlat om att komma in i vardagsrutiner. Det har gått helt okej på jobbet, det var skönt att jag fått en plats jag ska ha i två veckor till.

Fick även reda på att jag kuggat OS-tentan, men då får jag chansen att göra ett bättre resultat, har två månader på mig att plugga, vilket kanske är det största problemet. Vidare har jag inte tränat något under veckan, mest för att jag helt enkelt inte orkat när jag kommit hem från jobbet, men även pga. det USLA vädret.

Igår var jag dock ute med mountainbiken och det var riktigt skoj, håller på att göra ett varv i en skog inte så långt bort, verkar dock bli rätt kort så jag funderar på att dra den runt på nått vis… har inte hittat alla stigar ännu, ska väl ut snart å forska vidare.

Annars fick jag också lite filmer i måndags, Kiss Kiss Bang Bang, L.A. Konfidentiellt och Blade Runner till det grymma priset av 199 kr. Köpte även boken 1984 i pocket för 39 kr. Måste ju läsas nu. Det roligaste var dock att min nya router väntade på mig när jag kom hem. En Linksys WRT54GC (som ju ägas av Cisco) och bara kostade 369 kr. Enkel konfiguration för att få den fungera och vill man sedan leka med mera avancerade saker går det. Den är sjukt liten också!

Sedan fick vi ju reda på priserna på iPhone:en i fredags. Väldigt besviken på priserna på abonnemangen. Å andra sidan så vet jag ju inte vad för pris det blir för mig som redan har Telia, det ska tydligen komma snart. Men jag skulle kunna leva med 24 mån bindning på en 16GB och iMini ab. lär ju ändå inte surfa SÅ mycket på 3G nätet och blir det mer än 100 MB så kostar det max 9 kr dan i ytterligare kostnad.

Måste även få kommentera det faktum att Fredrik Ljungberg lägger av i landslaget. Jag tycker det var ett mycket klokt beslut av vår lagkapten. Han har ju en spelstil som tär mycket på kroppen och det märks att han inte riktigt kan spela både i landslag och klubblag längre. Det finns yngre spelare som nu faktiskt är bättre.

Jag gillar dock inte tanken att så många vill se Zlatan som lagkapten. Ser inte honom som en ledartyp som kan få med sig hela gruppen. Däremot ser jag Linderoth som den ledaren, har ju dessutom vikarierat som lagkapten när Ljungberg varit borta, Tobias är ju också oftast med på alla matcher, även träningslandskamper. Reserv ska Kim Källström vara.

Tja, nått har jag inte att säga nu.

Visa kommentarer