Dramatisk besök i Umeå

Ja, det blev ett rätt dramatiskt besök i Umeå. Jag tog bussen ner vid 12 efter att jag först varit och träffat Arbetsförmedlingen och även tagit en tur förbi frisören. Resan ner gick faktiskt rätt snabbt. Har ju min iPhone som sällskap.

I Umeå möttes jag av lillasyster och vi gick till henne för att vara där under eftermiddagen. Vi snackade skit och jag kollade lite på hennes dator, den är rätt så seg. Vid halv 6 kom min storasyster och hennes sambo och hämta oss för vi skulle äta middag där och jag skulle även sova hos dem. Väldigt fin lägenhet har dom hittat och nyligen flyttat in i.

Lite senare skulle jag och min storasyster hämta sängen jag skulle få sova på. Men lite klantigt av oss så förstörde vi en taklampa i trapphuset och jag fick en av glasskärvorna i handen och skar upp ett jack. Ett rätt så djupt jack precis vid fästet för ringfingret på vänster hand. Jag sprang in och försökte skölja och hitta något att stoppa blodet med. Som tur var blödde jag inte så mycket men jacket var rätt så djupt. Jag skadade heller inga senor eller nerver. Men trots att det gick bra blev jag nog rätt chockad för jag tuppade av en kort stund och vaknade på golvet efter att jag hunnit drömt något konstigt.

Jag minns att jag sa att jag kände mig lite yr men sedan fick tydligen min storasysters sambo fånga upp mig så jag inte föll i golvet. Men tydligen slog jag huvudet i en hylla innan han fick tag i mig då jag efter att jag vaknade kände mig lite öm, är faktiskt fortfarande öm precis ovanför höger öra. Men tydligen ramlade jag också åt rätt håll trots allt. Lite tur i oturen var väl också att det var min vänstra hand, då jag är högerhänt.

Jacket i handen har trots allt läkt bra men bytte idag från plåster till så kallas suturtejp. Köpte mig 3M™ Steri-Strip™ R på Apoteket. Känns bättre med tejp som kalla hålla ihop såret, plåstret är ju till för att stoppa blod, men blöder ju inte nu.

Så, anledningen till att jag åkte till Umeå var att få möjligheten att se Star Trek. Jag fick sällskap av min lillasysters sambo och filmen var ju skitbra. Jag blev också överraskad av handlingen och ser redan nu framemot uppföljaren som tydligen redan är under produktion (manus och sånt). Givetvis var det trevligt att umgås med mina systar och deras sambosar. Var även trevligt att få se hur min storasyster nu bor eftersom hon flyttade till Umeå bara för några veckor sedan.

Annars finns inte så mycket att berätta men måndagens händelser borde räcka resten av månaden. Det borde även regnet som kom hela måndagen… vart tog sommaren vägen?

Visa kommentarer