Dom sista dagarna

Det är inte många dagar kvar nu av 2008. Två till för att vara exakt och för första gången på många år ska jag inte vara i ????????? under nyårsafton. Men vad jag ska göra har jag ingen aning om. Det blir förmodligen en dag för mig själv. Fast det kan vara trevligt det också.

Så, jag är alltså i Skellefteå igen. Åkte hit med bussen igår å den bussresan hade en lite obekväm känsla men det är inget jag tänker utveckla här. Sedan så hade jag bestämt mig för att ta en taxi hem från bussen och bad värdinnan om att fixa det. Det skulle ha varit fixat, men inte fanns det någon taxi. Dom fick ringa igen och jag fick vänta. När den väl dök upp fick jag ingen ursäkt, lite dåligt tycker jag.

Idag har jag jobbat hela dagen så det känns knapps som jag landat ännu. I morse hittade jag dessutom inte mina sandaler jag brukar ha på jobbet så jag undrade hela dagen om vart dom tagit vägen. Visade sig att dom låg i en påse på golvet, letade inte så noga i morse. Det var även många samtal idag, dock inga jätteavancerade kunder så det gick rätt bra.

Annars verkar låset till förrådet ha fuckat upp sig. En av tjejerna jag bor med ringde innan jul och fick inte upp låset och jag testade igår, utan resultat. Vet inte vad som hänt. Jag har en teori dock. Tror att någon har råkat ändra på koden och om det är så måste vi ju klippa låset.

Men nu till den trevligaste nyheten. Idag fick jag min nya digitala kamera. En NV24HD. Har pratat om den tidigare. Jaja, en roligt och lite underliga sak var att jag fick två dockningsstationer. Dels en i en helt egen kartong. Men det följde även med en docka i kartongen för kameran. Vad ska jag med två dockningsstationer till? Har mejlat Dustin Home och får väl se vad som svarar. Bilden till höger är förresten tagen med kameran och Wall-E figuren är min nya maskot! Han ska med mig på alla viktiga händelser framöver!

Ja, förresten. Jag glömde ju nästan bort. Jag bytte skjortan mot ett tillgodokvitto som pappa köpte av mig så idag kunde jag köpa mig en Fred Perry tröja. En enkel snygg svart sweatshirt, precis vad jag behöver.

Visa kommentarer