Döda mera?

Låter kanske lite extremt men jag funderar på att döda ytterligare två av mina bloggar, dels min riktigt hemsida. Den offentliga, men sällan uppdaterade, sidan om mig. Där kan man läsa allt det jag känner för att andra kan få veta om mig. Men ärligt talat börjar jag bli rätt less på den. Kanske ska jag göra den hemlig och bara tillgänglig för mig. Det är ju faktiskt rätt kul att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrev för flera år sedan.

Av någon underlig anledning så är en bekant person jag knappt pratar med inne på min sida flera gånger i veckan. Varför har jag ingen aning om, lite stalker aktigt känns det allt.

Den andra bloggen jag funderar på att döda är min blogg och mitt största idrottsintresse, där har jag som här skrivit anonymt och skällt på min kära sport och blivit hatad för det. En person försökte till och med ta reda på vem jag är genom att kontakta webbhotellet den sidan ligger på. Hade en artikelserie där jag skrev om oegentligheter och andra skumma affärer en person hade för sig och det gillade dom tydligen inte.

Visa kommentarer