Dissad!

Hörde precis nån säga på TV ”You are king of failed relationships!”. Om Mike i Spin City är det, så är jag nog kung på att hitta söta trevliga tjejer som jag gillar men inte gillar mig. Tjejen jag nämnde här om dagen har dissat mig. På något annat sätt kan jag inte tolka mailet jag fick idag.

Vi hade ju snackat om att gå på bio och hon själv verkade ju intresserad, men plötsligt blev hon kort i svaren på MSN och när hon började loggat ut från MSN utan att säga hej då, logga in utan att säga hej så visste jag att nått inte stod rätt till så jag skickade idag ett rätt neutralt mail och frågade om hur hon mådde och så.

Svaret var verkligen inte vad jag hade hoppats på. Hon var åter igen kort i svaren och svarade inte alls på alla mina frågor. Någon bio var hon heller inte sugen på, för mycket studier just nu och andra åtaganden. Men för det första anser jag att om man varit tillräckligt intresserad av att gå på bio hade man tagit sig tiden. För det första, man kan inte studera så mycket om hon säger att hon ska göra, det har aldrig fungerat och kommer inte att göra så i framtiden heller.

Att ta en paus och att koncentrera sina tankar på annat kan faktiskt vara bättre så man kan slappna av och minnas bättre det man läst.

Jag förstår verkligen inte vad jag gjort fel denna gången, jag är snäll, generös samt trevlig och rolig. Jag trodde verkligen att detta kunde leda till något.

Nä, jag borde ge upp tjejer!

Visa kommentarer