Det tog ett år att döda!

Våren 2009 skrev jag detta inlägget: Döda mera?

För er som inte orkar klicka på en länk kan jag informera dig om att det handlar om att jag förra våren funderade på att döda några andra bloggar jag skriver. Men ingen av dom dödades, tills igår. Igår dog nämligen bloggen om mitt idrottsintresse. Jag orkade helt enkelt inte med bloggen längre.

Min privata och offentliga sida lever dock fortfarande men är nu skyddad från indexering i sökmotorer och har nu typ 5 besökare per månad. Sedan har den inte uppdaterat sedan november 2009.

Lite rolig sak om inlägget är också att jag för ett år sedan absolut inte gillade Twitter, nu använder jag Twitter rätt mycket. Det är ett enkelt sätt att läsa lite skvaller om intressen jag gillar utan att behöva vara offentlig om vem jag är.

Men fortsätt Våga Vägra Facebook!

Visa kommentarer