Det kliar i kroppen

Ja, när det kliar i kroppen och man vill så mycket att det inte blir något alls av det blir jag mest irriterad. Får väl se om detta inlägg blir begripligt när jag är klar.

Jobb
Ja, jag jobbar ju nu efter att ha varit arbetslös ett tag, men ärligt talat. Jag fick fan mer gjort som arbetslös än jag gör på jobbet. Just idag vet jag inte varför jag blev anställd, men jag klagar egentligen inte då jag ju får betalt för att typ sitta still om dagarna. Det är ingen som ger mig jobb och det är fan inte lätt att hitta några uppgifter att göra. Jag blev ju tvungen att köpa bil eftersom jag ska ha den i jobbet, men när jag sa det till chefen så sa han inte typ, det var snabbt ordnat och så. Utan gjorde sig istället lustig över valet av märke och modell. Sedan var det en annan sak som jag var rätt nöjd över men som chefen knappt ens noterat. Ska testa något imorgon sedan får jag se vad som händer. Faktum är att jag kanske har ett annat jobb på gång i en annan stad.

Mitt lag
Ja, jag har ett lag som jag kallar mitt. Har varit supporter för laget i många år och jag har fått uppleva hur man vunnit ett stort mästerskap. I veckan som gick så spelade dom en match med så usel domarinsats att det var nästan pinsamt att titta. Jag hoppas verkligen domarna skämdes. Det var även en motståndare som gjorde en riktigt ful sak och även han borde skämmas. Laget går väl sådär, det finns mer att ta av och man har vissa problem med effektiviteten.

VPN
Jag har ju en del tid över när jag sitter på jobbet och i veckan kom jag på en idé att jag borde kanske skaffa en VPN-server. Jag gjorde inte slag i saken i helgen men är jävligt sugen. Får nog dock vänta tills det att lönen betalats ut.

Vuxenpoäng
Ja, jag har ju bil numera, nu har jag även skaffat Volvo-kort och sån där självscanning som finns på t.ex. Coop och ICA.

Hemsida
Ja, nu har jag ju denna blogg, men jag funderar ju också på att skapa en offentlig sida och suttit och pillat på designen på den i helgen. Men jag är fan inte speciellt sugen på att ha någon blogg/hemsida. Jag vill ju få ut mina åsikter och få ner mina tankar på pränt, men så jätteviktigt är det faktiskt inte och när jag ska sätta mig ner och skriva får jag oftast mest ångest.

Häsla & Träning
Ja, detta är ju verkligen något jag borde ta tag i. I morse vägde jag mig och vägde då 97,7 kg, det är ju ingen kris då jag även är rätt lång. Men det känns som att jag borde gå ner i alla fall 10 kg i vikt. Dock har jag så svårt med kontinuiteten och att äta rätt. Jag har en rejält stor last i en viss dryck och speciellt snacks. Jag kan säkert om jag vill, men jag verkar inte vilja riktigt. Det är nog 2,5 år sedan jag vägde under 90 kg.

Kärlek & Sex
När jag på TV-serier eller filmer ser ett par kyssas och mysa säger jag oftast högt för mig själv ”It’s never gonna happend”, och syftar alltså på att det är aldrig något jag kommer uppleva. Jag har inga vänner och har ju valt en bransch med väldigt få kvinnor. Dom få kvinnorna är dessutom inte speciellt attraktiva, ofta överviktiga eller på tog för mulliga för min smak. Jag vill ja en sportig söt tjej, helst inte längre 165 cm och brunett. Sedan ska hon helst också vara högutbildad och smart. Tänk er en mörkhårig Veronica Mars från TV-serien med samma namn. Fast, det blir ju svårt att hitta någon när man bara sitter hemma eller på jobbet dagarna i ända. Jag har väl nämnt att jag är oskuld, och så kommer det nog förbli. Jag har aldrig haft någon flickvän, och så kommer det nog också vara.

Medmänniskor
Jag kom just att tänka på en sak, jag unnar ärligt talat framgång för mina medmänniskor, eller lycka eller hälsa. Jag jag faktiskt inga problem med att andra lyckas få drömjobbet eller träffa sin självfrände, det kan jag tycka är riktigt skoj. Jag vill också att dom flesta (finns ju diktatorer där ute) har hälsan och så. Därför brukar jag t.ex. alla att dom kryar på sig om dom är sjuka. När jag var sjuk för några veckor sedan var det knappt någon som önskade mig det. Lite underligt kan tänkas.

Idioterna
Ja, kan kanske låta lite konstigt efter förra rubriken, men det finns ju faktiskt undantag. Jag har ju suttit och chattat en del när jag jobbat eller sitter hemma vid datorn. Men kommer nog lägga ner det nu p.g.a. alla jävla stolpskott där ute. Det är sjukt många som fejkar och har sig. Oftast är det killar (bögar) som låtsas vara tjejer, men dom är så dumma att man kommer på dom efter typ 1 minut. Sedan, idioterna som sitter och fuskar när dom spelar. Har dom så jävla usla färdigheter i spelet att dom måste fuska borde dom inte spela alls. Jag blir så jävla less på dom.

WordPress
Ja, jag gillar faktiskt detta tema, men det fungerar verkligen inte på alla datorer. På jobbet kan jag knappt läsa vad som står p.g.a. den kantutjämnade texten. Visst, skärmen på jobbet är väl inte den bästa. Men man borde väl i alla fall försöka temat hyfsat kompatibelt eftersom så många kommer använda det.

Ja, det var väl det jag ville skriva om denna gången. Roterade däck i veckan, fan vad snabba dom var. Lite som ett depåstopp. Hoppas jag får koden till Volvo-kortet snart. Funderar att importera inläggen från min förra anonyma blogg. Hittade faktiskt exportfilen. Nä, nu får det fan vara nog för nu. Ska ta och raka mig och ta en dusch och så.

Visa kommentarer