Det är så enkelt

Fick idag höra en bra sak min far sa om varför det är så bra att bo i ?????????, ”Vardagen är så enkel” tyckte han. Jag kan bara hålla med. Att det idag också var ett strålande väder med sol och runt 20 grader varmt gjorde ju sitt till. Men det fick också mig att inse vad bra det är att bo i Norrland.

Min pappa, som jobbar för staten, och min mor som är egenföretagare har sina arbetsplatser på samma område, det nerlagda regementet ?????????. Min mor kan ju flexa en hel del och min pappa slutar oftast halv 5, båda kan då vara hemma till 5. Idag satte mamma igång med att baka lite innan dom lagade middagen och allt var klart till kvart i 6. När jag bodde i Stockholm var jag inte ens hemma till kvart i 6.

Det är rätt så bra att bo i Norrland.

För egen del var det idag dags för en anställningsintervju. Eftersom den var på annan ort fick jag låna bilen. Jag kunde inte sluta förundras över hur många det är som kör för fort. Själva intervjun kändes skitbra och jag tror dom gillade mig. Men vad vet jag. Dock har jag ett rätt bra facit när det gäller anställningsintervjuer. Har jag blivit kallad på intervju har jag alla gånger fått jobbet. Med andra ord har jag än så länge spelat ett ”perfect game” som det heter inom baseboll.

När jag var tillbaka i ????????? åkte jag ner på stan och shoppade loss lite. Det blev bland annat en ny kudde. Fick idag också veta att min a-kassa beviljat mig arbetslöshetsersättning så snart får jag lite slantar också. Får maxbeloppet om 680 kr om dagen.

Visa kommentarer