Det är över nu! För en stund i alla fall.

Japp, igår jobbade jag sista dagen för sommaren. Var riktigt skönt att få gå hem och veta att jag inte behöver kliva upp toktidigt på måndag. Lite segt dock var att jag fick en himla massa ärenden på mitt bord så det blev lite stressigt att få allt gjort innan jag skulle gå hem.

Av jobbet fick jag faktiskt en liten present, en gullig liten USB-hub som passar perfekt till min MacBook då den är vit, till största delen i alla fall.

Så, vad ska jag hitta på nu då, jo det blir ju till att plugga på faktiskt, en omtenta ska ju skrivas den 29:e så helt lata dagar blir det verkligen inte, sedan måste jag ärligt talat komma igång med att röra på mig bättre. Dessa två veckor får blir avstampet för mig att hitta rutiner och verkligen ta tag i det.

Tog en längre promenad idag och tycker mig hittat ett rätt trevligt varv, var ju riktigt skönt att vara ute och gå och inte bara sitta inne och spela spel som det faktiskt blivit lite väl mycket av den senaste tiden.

Jo, förresten, den tjej som varit och kollat på lägenheten ringde och meddelade att hon ska flytta in här till veckan, ska bli spännande att få lära känna en ny person.

Visa kommentarer