Det är fredag...

…och jag vet inte riktigt vad jag egentligen bör skriva.

Kan väl säga att jag förmodligen innan helgen är slut dock veta vad jag ska göra efter våren och vad som förhoppningsvis blir ett långvarit engagemang. Men om det blir på orten eller om jag flyttar vidare har jag ingen aning om.

Nu till det jag tänkt skriva om men vet inte riktigt om jag får ihop. Hur som helst, personerna jag skev om i Fan vad jag är pissed off! har jag lämnat bakom mig och det gick faktiskt enklare än jag trott. Har knappt pratat med dom sedan jag skrev inlägget och det är otroligt skönt faktiskt.

Förmodligen är det även ömsesidigt så därför blev jag förvånad när jag upptäcker att i alla fall en av dom besöker min hemsida titt som tätt. Jag har därför valt att blockera vad jag tror är hans IP-adress. Ska försöka lista ut om dom andra också besöker min hemsida och blockera dom med.

Dom var inte intresserade av att umgås tidigare så skit då i min hemsida.

Tja. Vad annars. Livet flyter på i alla fall. Dock är ”sambosarna” så galna att det blev ett snacka med hyresvärden. Får se om det blir bättre nu, ska väl inte bo här så länge till ändå.

Jo, gick för skojs skull med i Match.com för att kolla vilka singlar som finns där ute och jag måste säga att utbudet är rätt dåligt. För att inte säga uselt.

Visa kommentarer