Det är dags att vakna nu!

Sidan har varit död sedan november förra året. Men nu är det dags för både sida och jag själv att vakna. Just kommit ”hem” till boendet vi har här i Motala, och det monumentala fiaskot som det innebär.

Jag fick nämligen bryta Vätternrundan även denna starten. Idag funkade flåset och pumpen som den skulle, men istället fick jag en skum kombination av mjölksyra/kramp och tog mig idag endast till Jönköping (men sex mil längre än sist).

Jag hade säkert kunnat tagit mig runt om jag hade haft den motivationen och envisheten men när jag stod där i depån i Jönköping med 10,9 mil körda och nästan 20 mil kvar bröt jag ihop, regnet som började komma då också hjälpte inte om man säger så.

Jag ångrade mig dock lite på bussresan hem (fan den tog 2 timmar) att jag inte värmde upp mig i Jönköping och försökte ta mig runt. Men jag hade kanske bara tagit mig till Fagerhult och fått bryta där istället. Men vem vet? Inte jag!

Bussresan hem gav mig också tid att tänka och fundera och jag har nu kommit fram till att jag INTE ska satsa på en Svensk Klassiker med början nästa år. Utan nu är det stora målet Vätternrundan 2012, det år jag fyller 30. Då ska jag fan ta mig i mål under 9 timmar och 30 minuter, och slå rekordet från 2006 som var min debut och enda gången jag tog mig i mål.

Mitt första delmål är att för en gång för alla får fason på min vikt. Ärligt talat jag har ju faktiskt lite mage, inget man kunde tro att jag skulle få när jag var tonåring. Då var jag smal, vältränad och hade tvättbräda. Men jag har en stor last i livet och det är ostbågar (OLW såklart) och Coca-Cola. Men nu får det för fan vara nog med det. Ikväll ska jag äta min sista påse ostbågar och dricka min sista Coca-Cola. Jag får inte äta eller dricka dessa varor innan jag har gått i mål i Vätternrundan 2012.

Jag ska också styra om min ekonomi. En ny pryl får jag köpa, och det är Apple iPhone 4 som kommer i sommar. Men efter den är köpt ska jag ligga lågt med prylar och istället använda mina pengar till ny cykel (den jag har är från 2005) och andra relaterade produkter som hjälper mig i träningen. Kanske ett träningsläger våren 2012 t.ex.

Imorgon är dag 1 på mitt nya liv och jag hoppas verkligen att jag kan visa mig själv att jag kan lyckas med det jag vill göra. Jag lyckades ju klara universitetsutbildningen och var en av få som faktiskt var klar med allt när jag utbildningen slutade förra våren.

Jag kommer nog dock inte ”öppna” upp sidan idag, utan den får leva sitt liv på internets bakgård undangömd i ett olåst skjul. Men kommer du in här och vill peppa mig får du gärna göra det. Internettroll undanbedes.

Visa kommentarer